ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ – ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Μανώλης Οικονομάκης - Μυρσίνη Σφακιανάκη
Μανώλης Οικονομάκης - Μυρσίνη ΣφακιανάκηΡαδιοφωνικοί Παραγωγοί
Ονομάζομαι Μανώλης Οικονομάκης και κατάγομαι από ένα χωριό της επαρχίας Μονοφατσίου του Ηρακλείου Κρήτης, το Λιγόρτυνο. Είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Lyra FM και χοροδιδάσκαλος του Κρητικού χορού, με σκοπό από το δικό μου μετερίζι, να βάλω ένα λιθαράκι στην παράδοση της Κρήτης μας.
Μου αρέσει η Κρητική μουσική και η συναναστροφή με κόσμο από τον τόπο μου. Μόνη μου παρηγοριά, η επιστροφή στην Κρήτη. Θα τα λέμε καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 – 18.00 από την εκπομπή μου, «Παρέα με την Κρήτη»

Ονομάζομαι Μυρσίνη Σφακιανάκη είμαι 20 ετών και κατάγομαι απ’ το Ηράκλειο Κρήτης. Μετά από παρότρυνση του πλέον συμπαραγωγού μου Μανώλη Οικονομάκη ξεκίνησα και εγώ να ασχολούμαι με το ραδιόφωνο. Η αγάπη μου για την μεγαλόνησο και για την παράδοση της ξεκινάει από πάρα πολύ μικρή ηλικία μέσα από την εκμάθηση κρητικών χορών. Τώρα πλέον μέσα απ’ το δικό μου μετερίζι προσπαθώ να βάλω ένα λιθαράκι στη παράδοση μέσα απ’ το μικρόφωνο του LyraFM προκειμένου να διαφυλάξουμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Παρέα με την Κρήτη με το Μανώλη Οικονομάκη και τη Μυρσίνη Σφακιανάκη καθημερινά από τις 16.00 έως τις 18.00 το μεσημέρι.

Email: info@lyrafm.gr – Τηλ. Επικοινωνίας 6984561718