ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΝΤΑΡΑΚΗ

Αργυρώ Κονταράκη
Αργυρώ ΚονταράκηΕκπαιδευτικός- Μουσικός παραγωγός
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα δυτικά προάστια. Κατάγομαι από τον Τζιτζιφέ Αποκορώνου Χανίων και αγάπησα τον τόπο μας ,την μουσική του , τους χορούς του, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.
Αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ Αιγάλεω με ειδικότητα ανθοκομίας-κηποτεχνίας, σπούδασα Κοινωνική Εργασία στο Ηράκλειο και Παιδαγωγικά στην ΣΕΛΕΤΕ. Στην πορεία απέκτησα πτυχίο Μουσικού Παραγωγού Ραδιοφώνου και Ηχοληψίας στα ΚΕΚ Αθηνών, ενώ παράλληλα ασχολήθηκα στον ελεύθερο χρόνο μου με τους παραδοσιακούς χορούς , το βόλευ και την εκμάθηση κρουστών.
Η μεγάλη αγάπη μου για την μουσική με οδήγησε στο να εργαστώ παράλληλα με την βασική μου ιδιότητα, σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς επιλέγοντας μουσική ροκ, έντεχνη και κρητική. Κατά καιρούς εργάστηκα και ως Dj σε μαγαζιά της Αθήνας και της Κρήτης παίζοντας ανάλογη μουσική.
Η εκπομπή μου Ασημένιες Σελίδες θα ασχολείται με την κρητική παραδοσιακή μας μουσική του χθες και του σήμερα με ειδικά αφιερώματα στους κρητικούς καλλιτέχνες που έγραψαν ιστορία αλλά και στους νεώτερους που συνεχίζουν επάξια στα βήματα που χάραξαν οι παλιοί. Ειδικότερες αναφορές θα γίνουν στα κρητικά μουσικά όργανα στους χορούς μας και στις κρητικές φορεσιές.

ΑΣΗΜΕΝΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ – Κάθε Κυριακή 16.00-18.00 με την Αργυρώ Κονταράκη.