Αχτινοχαϊδέματα με τον Γιώργο Βεργάκη και τον Μανώλη Ατσαλάκη


Καλημέρα, η πρώτη κουβέντα που βγαίνει από το στόμα μας κάθε πρωί γεμάτη ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και θετική ενέργεια που ενδέχεται να μας ακολουθεί για την υπόλοιπη μέρα.

Τα Αχτινοχαιδέματα που έχετε αγαπήσει και έχετε αγκαλιάσει όλοι σας απ την πρώτη στιγμή, απ την πρώτη κιόλας εκπομπή έχουν μάθει να την μοιράζουν και να την λένε δυνατά.

Έτσι, λοιπόν και φέτος, θα λέμε μαζί την πρώτη καλημέρα, θα τα λέμε καθημερινά ενημερωτικά και ψυχαγωγικά και θα μαθαίνουμε με ευχάριστο τρόπο τα νέα του κόσμου αλλά κυρίως του τόπου μας, της Κρήτης μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν ξανά στα παλιά μας λημέρια, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:00 το πρωί και μέχρι τις 09:00 θα σας σερβίρουμε το πιο όμορφο πρωινό, πάντα μέσα απ την πιο ζεστή κρητική παραδοσιακή συχνότητα όλης της Αττικής τον LyraFm 91.4!

Συντονιστείτε λοιπόν…

Τα Αχτινοχαϊδέματα έρχονται… για να μας θυμίσουν πως τα πρωινά δίνουν νόημα στην μέρα μας και πως πρέπει να έχουμε τον ήλιο μέσα μας.
Ο Γιώργης Βεργάκης και ο Μανώλης Ατσαλάκης δίνουν ραντεβού καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 07:00 με 09:00 κάθε πρωί.

Τα Αχτινοχαϊδέματα θα σας ταξιδεύουν στην Κρήτη μας, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσα από την μουσική.

Ακολουθήστε μας στο
Facebook:https://www.facebook.com/Axtinoxaidemata
Twitter: https://twitter.com/?lang=el
Instagram: https://www.instagram.com/axtinoxaidemata_lyrafm/

Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να είστε στην παρέα μας!!! Εμείς θα προσπαθούμε να το ζωγραφίζουμε στα χείλη σας.

Συντονιστείτε στον σταθμό της καρδιά σας!!!

Συντονιστείτε στον LyraFM 91.4