ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ – ΕΛΕΝΗ ΜΕΤΑΞΑ

Μανώλης Οικονομάκης - Ελένη Μεταξά
Μανώλης Οικονομάκης - Ελένη ΜεταξάΡαδιοφωνικοί Παραγωγοί
Ονομάζομαι Μανώλης Οικονομάκης και κατάγομαι από ένα χωριό της επαρχίας Μονοφατσίου του Ηρακλείου Κρήτης, το Λιγόρτυνο. Είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Lyra FM και χοροδιδάσκαλος του Κρητικού χορού, με σκοπό από το δικό μου μετερίζι, να βάλω ένα λιθαράκι στην παράδοση της Κρήτης μας.
Μου αρέσει η Κρητική μουσική και η συναναστροφή με κόσμο από τον τόπο μου. Μόνη μου παρηγοριά, η επιστροφή στην Κρήτη. Θα τα λέμε καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 – 18.00 από την εκπομπή μου, «Παρέα με την Κρήτη»

Ονομάζομαι Ελένη Μεταξά. Γεννήθηκα στην Κέρκυρα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Η επαφή μου με την Κρήτη και την μουσική της ξεκίνησε αρχικά λόγω δουλειάς σε μουσικές σκηνές αλλά είναι αδύνατον να μην την αγαπήσεις. Σε αυτό βοήθησαν βέβαια, οι πολλοί και καλοί φίλοι που γνώρισα μέσα από τον χώρο αυτό. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Μετά την πρόταση του Μανώλη Οικονομάκη και του LyraFM που με εμπιστεύτηκαν με τη βοήθεια και την υποστήριξη τους, θα είμαι κοντά σας καθημερινά 16.00 με 18.00 το απόγευμα, στην εκπομπή Παρέα με την Κρήτη, για να γνωρίσω και εγώ μαζί σας καλύτερα, τη μουσική, την παράδοση και τις ομορφιές αυτού του τόπου.

Παρέα με την Κρήτη με το Μανώλη Οικονομάκη και την Ελένη Μεταξά καθημερινά από τις 16.00 έως τις 18.00 το μεσημέρι.