Νίκος Κλεισαρχάκης, Παναγιώτης Δεσίπρης, Γιώργος Γεωργαλής

Νίκος Κλεισαρχάκης, Παναγιώτης Δεσίπρης, Γιώργος Γεωργαλής
Νίκος Κλεισαρχάκης, Παναγιώτης Δεσίπρης, Γιώργος ΓεωργαλήςΜουσικοί παραγωγοί
Νίκος Κλεισαρχάκης
Αθλητικός Δημοσιογράφος/Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Ονομάζομαι Νίκος Κλεισαρχάκης και κατάγομαι από το Λασίθι και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιος Γιώργης, στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Τα πρώτα βήματα στο χώρο της κρητικής παράδοσης έκανα στον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω, όπου πλέον έχω αναλάβει την διδασκαλία χορών από τον τόπο μας στα παιδικά τμήματα. Σπουδάζω Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Μουσικοκινητικής, Σύγχρονης Εκπαίδευσης και Παιδοψυχολογίας. Εδώ και καιρό εργάζομαι ως αθλητικός δημοσιογράφος και αρθρογράφος στο AEK1924.gr, καλύπτοντας το ρεπορτάζ -κυρίως- της ΑΕΚ , εντός και εκτός γηπέδων. Πλέον είμαι στην «οικογένεια» του LyraFM ως ραδιοφωνικό παραγωγός, όπου και ανέλαβα το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού. Μαζί θα ήμαστε μέσα από την εκπομπή «Matchαρίσματα», με τους Γιώργο Γεωργαλή και Παναγιώτη Δεσίπρη

Παναγιώτης Δεσίπρης
Ραδιοφωνικός παραγωγός
Ονομάζομαι Παναγιώτης Δεσίπρης, γεννήθηκα στ.ην Αθήνα αλλά αισθάνομαι την Κρήτη σαν πατρίδα μου. Σπουδάζω Νοσηλευτική όμως η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφερε από μικρή ηλικία στα γήπεδα. Ασχολούμαι εδώ και αρκετό διάστημα με τα πολιτιστικά δρόμενα της Κρήτης μέσω του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω.
Πλέον από την συχνότητα του LyraFM, μαζί με τον Νίκο Κλεισαρχάκη και τον Γιώργο Γεωργαλή, θα καλύπτουμε το αθλητικό ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή «Matchαρίσματα».

Γιώργος Γεωργαλής
Εκπαιδευτικός/Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Ονομάζομαι Γιώργος Γεωργαλής και κατάγομαι από το Ηράκλειο Κρήτης αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Ξεκίνησα τη γνωριμία μου με τη κρητική παράδοση μέσω του χορού, στον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω από πολύ μικρή ηλικία, όπου και συνεχίζω να είμαι μέλος της χορευτικής ομάδας. Σπουδάζω στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα των Μαθηματικών και έχω ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ, σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Πλέον, μέσα από τη ραδιοφωνική «στέγη» του LyraFM και την εκπομπή «Matchαρίσματα»,
με τον Νίκο Κλεισαρχάκη και τον Παναγιώτη Δεσίπρη προσπαθούμε να σας φέρουμε κοντά στο αθλητικό κομμάτι της χώρας μας και του εξωτερικού.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 έως τις 12.00 το πρωί.