Νίκος Κλεισαρχάκης, Παναγιώτης Δεσίπρης, Αντώνης Μαυρογεώργος

Νίκος Κλεισαρχάκης, Παναγιώτης Δεσίπρης, Αντώνης Μαυρογεώργος
Νίκος Κλεισαρχάκης, Παναγιώτης Δεσίπρης, Αντώνης ΜαυρογεώργοςΜουσικοί παραγωγοί
Νίκος Κλεισαρχάκης
Αθλητικός Δημοσιογράφος/Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Ονομάζομαι Νίκος Κλεισαρχάκης και κατάγομαι από το Λασίθι και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιος Γιώργης, στο Οροπέδιο Λασιθίου. Τα πρώτα βήματα στο χώρο της κρητικής παράδοσης έκανα στον Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω, όπου πλέον έχω αναλάβει την διδασκαλία χορών από τον τόπο μας στα παιδικά και εφηβικά τμήματα.
Σπουδάζω Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σε πολλούς τομείς όπως η Μουσικοκινητική, Σύγχρονη Εκπαίδευση και Παιδοψυχολογία.
Εδώ και καιρό εργάζομαι ως αθλητικός δημοσιογράφος και αρθρογράφος στο AEK1924.gr, καλύπτοντας το ρεπορτάζ -κυρίως- της ΑΕΚ , εντός και εκτός γηπέδων. Συνεχίζω όμως δυναμικά στην «οικογένεια» του LyraFM ως ραδιοφωνικό παραγωγός, όπου και ανέλαβα το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού.

 


Παναγιώτης Δεσίπρης
Ραδιοφωνικός παραγωγός

Ονομάζομαι Παναγιώτης Δεσίπρης, γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά αισθάνομαι την Κρήτη σαν πατρίδα μου. Σπουδάζω Νοσηλευτική όμως η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφερε από μικρή ηλικία στα γήπεδα. Ασχολούμαι εδώ και αρκετό διάστημα με τα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης μέσω του Σύλλογο Κρητών Αιγάλεω.

 

 

 

 

 


Αντώνης Μαυρογεώργος
Αθλητικός Δημοσιογράφος/Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Ονομάζομαι Αντώνης Μαυρογεώργος και κατάγομαι από τη Σκόπελο. Σπουδάζω αθλητική δημοσιογραφία και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στον τομέα που σπουδάζω. Έχοντας κάνει τα πρώτα μου βήματα στο αθλητικό ρεπορτάζ δίπλα σε καταξιωμένους δημοσιογράφους, γνωρίζοντας μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού, εντάσσομαι κι εγώ στην οικογένεια του LyraFM.
Μαζί θα είμαστε μέσα από την εκπομπή «Matchαρίσματα» με τον Νίκο Κλεισαρχάκη και τον Παναγιώτη Δεσίπρη, καλύπτοντας το αθλητικό ρεπορτάζ του σταθμού.

 

 

 


Όλη η αθλητική επικαιρότητα, παρασκήνια, ρεπορτάζ, δυνατές συνεντεύξεις και καλή παρέα κάθε Σάββατο & Κυριακή 14:00-16:00 στο πρόγραμμα του Lyra FM 91,4