Ντελίνα μου τα ξόμπλια σου – Μίνα Δαμίγου

Ντελίνα μου…τα ξόμπλια σου…
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 -11:00 ,
με την Μίνα Δαμίγου

Παρέα με την Ντελίνα…
παρακολουθούμε καθημερινά τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης και όχι μόνο, με αγάπη και σεβασμό για κάθε «καινούριο άνεμο» που πνέει στο αγαπημένο μας νησί και στον τόπο μας.

Με τον δικό της μελωδικό τρόπο, μας κρατάει συντροφιά με κρητικά τραγούδια, ταξιδεύοντας από το ιστορικό παρελθόν στο σύγχρονο παρόν, χωρίς να μας αφήνει να ξεχνάμε τα ιστορικά, λαογραφικά και πολιτιστικά «κύματα» που πέρασε η Κρήτη και ο λαός μας για να φτάσουμε στην εποχή που διανύουμε.
Μέσα σε ένα εύθυμο και αισιόδοξο δίωρο έχουμε την ευκαιρία να θυμόμαστε την Κρήτη του χθες αλλά και να γνωρίζουμε την Κρήτη του σήμερα, νοσταλγώντας τα ήθη και τα έθιμα μας, τις λαϊκές μας παραδόσεις και γνωρίζοντας καλύτερα προσωπικότητες που ταυτίστηκαν με την Μεγαλόνησο και άφησαν την σφραγίδα τους στην μουσική της ιστορία.

Με αφιερώματα στις λαϊκές τέχνες, στην εξέλιξη της μουσικής και των χορών του όμορφου νησιού, αλλά και σε ανθρώπους που στήριξαν, στηρίζουν αλλά και τιμούν την πολιτιστική μας κληρονομιά, με την προσφορά του ο καθένας ξεχωριστά μέσα από τη δράση και τα έργα του.

Ξεκινάμε πάντα αναγνωρίζοντας την παρουσία μας στο κάθε σήμερα που διανύουμε παρέα, με χιουμοριστική και θετική διάθεση μιας και τα «ξόμπλια» της Ντελίνας είναι εκείνα που στολίζουν την ψυχή μας και όχι την όψη μας, κι αυτά είναι η θετική μας σκέψη, η ελπίδα σε κάθε μας προσπάθεια, το χαμόγελο και η αισιοδοξία για κάθε καινούρια μέρα.

Ελάτε παρέα της από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 μέχρι τις 11.00
Παρέα με την «Ντελίνα και τα ξόμπλια της», με την Μίνα Δαμίγου.

Ακολουθήστε μας
Facebook: https://www.facebook.com/Ntelina.mou/
instagram: ntelina.mou
email: ntelina.mou@gmail.com