Σας καλωσορίζουμε στον Πρώτο Κρητικό Παραδοσιακό Σταθμό της Αττικής, τον LyraFM 91.4. Έχοντας χαράξει λαμπρή πορεία ανάμεσα στα Κρητικά Ραδιόφωνα, είμαστε ο σταθμός της καρδιάς σας.

Ήταν Οκτώβρης 1988, όταν πρώτος άρχισε να εκπέμπει στην Αττική ως Τικ FM και αναμεταδίδοντας κρητική, νησιώτικη και ποντιακή μουσική , για να μετονομαστεί στη συνέχεια σε Κρητική Ραδιοφωνία Αττικής, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα 31 χρόνια μετά να μιλάμε για τον LyraFM 91.4

Είμαστε ένας σταθμός που μέλημα μας είναι να προάγουμε τον πολιτισμό και να αναδείξουμε όλο το φάσμα της Κρητικής Κουλτούρας στο πέρασμα του,  από το χτες, στο σήμερα και το αύριο. Ο LyraFM 91.4, από τη συχνότητα 91,4 εκπέμπει σε όλη την Αττική. Πανελλαδικά και στην ομογένεια ακουγόμαστε μέσα από συνεργαζόμενα ραδιόφωνα. Δε σταματάμε όμως εκεί, καθώς έχετε τη δυνατότητα να ακούτε σε κάθε γωνιά της γης την αγαπημένη σας συχνότητα 91.4 μέσω του Web Radio και συνεργαζομένων υπηρεσιών αναμετάδοσης όπως το e-Radio και του Live24.

Στο LyraFM 91.4 θα ακούσεις όλη τη μουσική του τόπου μας με σκοπούς κρητικούς, νησιώτικους, δημοτικούς και ποντιακούς. Τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και ευαισθησία, είμαστε αρωγός όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων και παράλληλα στεκόμαστε δίπλα και σε κοινωνικούς φορείς.

Να είστε συντονισμένοι… γιατί εμείς εδώ τα λέμε κρητικά!

«Γλέντι, τραγούδι και χορός, καθημερνή γι σκόλη και Λύρα FM του μερακλή, ειν’ η ζωή ντου όλη.
Στην άκρη τα προβλήματα βάλε και συντονίσου στο Λύρα FM που θα γεννεί κομμάτι της ζωής σου.»

Το Top20 Κρήτης είναι το επίσημο chart στην Κρητική μουσική και διαμορφώνεται από τις ψήφους σας κάθε εβδομάδα. Tο ακούτε κάθε Σάββατο στις 20.00 αποκλειστικά για την Αθήνα στον LyraFM.
Επισκεφτείτε το επίσημο site του Top20.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ